Te nderuar profesore dhe studente,

 

ju njoftojme qe nga e Martja (07.04.2015) Kolegji HUMANISTICA do te kaloj ne objektin e ri.

Objekti i ri ku Kolegji do te zhvilloj aktivitetin e tij eshte te ndertesa e ish-bankosit, ne hyrjen e sheshit te qytetit (siper kafiterise RELAX).

E gjithe kjo zhvendosje dhe levizje po behet per te miren e te gjitheve pasi qe objekti i ri ofron kushte me te mira per mesim dhe hapsira me te shfrytezueshme nga te gjithe.

Ju lusim qe te vini dhe vizitoni lokalet tona te reja qe ofrojne nje komoditet mjaft te madh, nje hapsire shume te ngrohte dhe ambiente mesimi. Me nje biblioteke fizike mjaft te pasur me literature ne gjuhen Shqipe dhe Angleze, nje salle te Kompjutereve me qasje 24 ore ne internet si dhe qasje ne bibliotekat elektronike ( librarite online ).