Te nderuar studente dhe profesor,
Ju njoftojme se te henen me 17 Shkurt 2014 nuk do te punohet per nder te dites se Pavarsise.
Njeherit shfrytezojme rastin qe te gjitheve te urojme 6 vjetorin e shtetit te Kosoves me deshiren qe sukseset te jene pjese e pandashme e juaja.
URIME dhe GEZUAR!!!