Administrata e Kolegjit HUMANISTICA eshte e perbere nga nje staf profesional dhe i trajnuar mire si ne Kosove po ashtu edhe ne trajnime jashte kufijeve territorial te Kosoves.

Me nje perkushtim dhe mision per ti sherbyer sa me mire studentet, administrata jone mbetet nje nder administratat me te trajnuara dhe te pergaditura profesionalisht per ti permbushur kerkesat e studenteve tane.