Kontaktoni:+386 49 138 111
 
 

Lajmet

 
 • Njoftim

  Njoftohen studentet e Programit Studimor te Shkencave Politike se te gjithe qe kane hyre ne Synopsis jane vleresuar pozitivisht. Me kete keta student arrijne kushtin qe te fillohet procedura e leshuarjes […]

   
 •  
 • Urime 6 vjetori i pavarsise

  Urime 6 vjetori i pavarsise

  Te nderuar studente dhe profesor, Ju njoftojme se te henen me 17 Shkurt 2014 nuk do te punohet per nder te dites se Pavarsise. Njeherit shfrytezojme rastin qe te gjitheve […]

   
 •  
 • Memorandum Mirëkuptimi në mes MFSK-së dhe Kolegjit “Humanistica”

  Memorandum Mirëkuptimi në mes MFSK-së dhe Kolegjit “Humanistica”

  Në ambientet e Ministrisë për Forcën e Sigurisë së Kosovës, sot, u nënshkruaMemorandum Bashkëpunimi në mes MFSK-së dhe Kolegjit “Humanistica” në Ferizaj. Memorandumin e Mirëkuptimit e nënshkroi Sekretari i Përgjithshëm […]

   
 •  
 • HUMANISTICA me Lokacion te ri

  HUMANISTICA me Lokacion te ri

  Te nderuar profesore dhe studente,   ju njoftojme qe nga e Martja (07.04.2015) Kolegji HUMANISTICA do te kaloj ne objektin e ri. Objekti i ri ku Kolegji do te zhvilloj […]

   
 •  
 
 
 

Ngjarjet me rendesi

 

Random Testimonial

 • Cdo njeri mund ti arrij qellimet e tij kur ka nje synim te kjarte. Kolegji HUMANISTICA me mundesoi te arrij qellimet e mia jetsore

  Hafiz Ahmeti, Student