Kontaktoni:+386 49 138 111
 
 

 
 • Ismail Hasani

  Ismail Hasani

  Prof. Dr. Ismail Hasani, ligjeron kryesisht lende sociologjike dhe eshte i angazhuar si profesor i rregullte ne Kolegjin Humanistica.   Për vitin akademik 2016/2017, në semestrin dimërorë, Prof. Dr. Ismail Hasani […]

   
 •  
 • Hysni Terziu

  Hysni Terziu

   ASD

   
 •  
 
 
 

Ngjarjet me rendesi

 

Random Testimonial

 • Cdo njeri mund ti arrij qellimet e tij kur ka nje synim te kjarte. Kolegji HUMANISTICA me mundesoi te arrij qellimet e mia jetsore

  Hafiz Ahmeti, Student